Post by gaurijudraless on Feb 23, 2022 14:00:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dead Ahead: Zombie Warfare ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dead Ahead: Zombie Warfare IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب ها جواهرات را افزایش می دهند ▞▞▞
▞▞▞ Dead Ahead: Zombie Warfare 2022 version ▞▞▞
این بازی در ابتدا سرگرم کننده بود اما حالا بعد از اینکه به سطوح بالاتر رسیدم پول واقعی من را می خواهد و مقدار زیادی از آن بازی را ناعادلانه کردند من حداقل 3 ماه است که سعی می کنم آن را شکست دهم این بازی را دریافت نکردم آن را می دهم صفر ستاره اگر بتوانم غیر قابل قبول باشد
این یک بازی واقعاً خوب است و من عاشق سبک هنری و نحوه ساخت آن در TWD هستم، اما بعد از مدتی به یک بازی پرداخت به برد تبدیل می شود، بنابراین به همین دلیل است که من به 4 ستاره امتیاز دادم. 💀
بازی فوق العاده مگا سرگرم کننده است. من این بازی را دوست دارم بهتر از Fortnite است.
طراحی زیبا بسیاری از رقبای زامبی اما برای ادامه طرح باید هزینه زیادی بپردازید.
اعتراف می کنم، این بازی چند ساعت بعد از بازی سرگرم کننده بود. اما باید صادقانه بگویم، این بازی برای برنده شدن دستمزد سنگینی دارد، گرفتن نیروهای انحصاری بدون پرداخت غیرممکن است و بازی شما را در نیمه راه بازی شما را در ماموریت های سخت غیرضروری پرتاب می کند. این بازی به یکی از سختترین ارزها متکی است، به هیچ وجه نمیتوانید این همه سکه و بستههای پولی را بدون پرداخت پول انحصاری به دست آورید، بازی مفهومی منحصربهفرد و جالب دارد، اما آرام بودن p2w بازی آن را بدتر کرد. .
Dead Ahead: Zombie Warfare სტრატეგია fjsg
بله، بازی خوبی است، اما مجبور شدم دوباره نصب کنم زیرا جوایز ستاره خیلی خراب است، من نمی توانم پیشرفت کنم زیرا آنها می گویند "ادعا در جوایز ستاره" اما وقتی به جوایز ستاره می روم می گوید "از قبل ادعا شده است" بنابراین اکنون من گیر کرده بود و مجبور به نصب مجدد شد. بازی خوب، اما اشکالات بد، حدس میزنم. (ویرایش) عالی. بعد از نصب مجدد هم نمی توانم آن را بازی کنم. مطمئن نیستم که آیا این دستگاه من است یا نه، اما هنوز هم من را عصبانی کرد. می خواهم بازی را انجام دهم، اما نمی توانم. لطفا این را اصلاح کنید!
چرا آفلاین نیست
Dead Ahead: Zombie Warfare Stratégiai játékok limx
تنها چیزی که دریافت می کنم صفحه عنوان است... در حال بارگیری... برای همیشه.
من از این به روز رسانی های جدید بسیار خوشحالم. من مدت زیادی است که این بازی را بازی می کنم و خوشحالم که می گویم بالاخره در حالتی قرار گرفت که واقعاً قابل/قابل پرداخت است. فقط ای کاش برای بردن دستمزد کمی کمتر بود.
Bullet Hell Monday Finale არკადული sro
من هنگام وارد شدن به حسابم مشکل دارم، میگوید آخرین نسخه بازیهای Google play باید روی گوشی من باشد تا به پیشرفتم وارد شوم، اما من قبلاً آن را روی تلفنم دارم، سعی کردم هر دو مورد را حذف کنم و هنوز هم انجام نمیشود. کار کند
اجرای برنامه بسیار سرگرم کننده است اما به نظر می رسد تماشای تبلیغات و خرج کردن پول بدون راهی برای دریافت واقعی ارز برتر در بازی به شدت تشویق می شود.
به اندازه کافی سرگرم کننده است اگر زمان خرید زباله های دردار نبود. تماشای 10 تبلیغ یا بیشتر در 30 دقیقه گیم پلی برای داشتن هر ارز. هنر زیباست
Dead Ahead: Zombie Warfare Strateji Oyunları vpgr
این بسیار چالش برانگیز است و شما پول کافی برای هزینه شخصیت های جدید به دست نمی آورید، اما من عاشق سبک هنری و نحوه اجرای بازی هستم!
خیلی دوستش دارم ولی سخته به معنای واقعی کلمه بهترین بازی موبایلی موجود است. تبلیغات همیشه اختیاری هستند. مشکل این است که به نوعی برای برنده شدن پرداخت می شود و گاهی اوقات گیر می افتید، بنابراین مجبور می شوید برای پول به خسته کننده ترین شکل ممکن بیشتر اوقات منتظر بمانید.
ویرایش: پس از چند به روز رسانی که هر کدام تغییرات عمده ای را در بازی ایجاد می کند و پس از همین تعداد تغییرات این بررسی، به نظر می رسد این یکی نهایی بماند. من این بازی را زیاد بازی کرده ام من قبلا این بازی را دوست داشتم من همیشه به آن امتیاز داده ام اما اکنون باید فقط یک ستاره به آن بدهم. این به دلیل آخرین به روز رسانی است. در میان سایر تغییرات، سقف سطح را به 13 کاهش داد. پس از سال ها سطح بندی و در نهایت قدیمی ترین بازیکنان به LVL 20 رسیدند.
بازیها مشکلی ندارند، اما وقتی یک سطح را 9 بار از 10 بار شروع میکنید، صفحهنمایش فقط سیاه میشود و یخ میزند و وقتی دوباره راهاندازی میکنید باز هم 2 سوخت شما را میگیرد که اگر بازی به شما اجازه میداد تا سطح بازی کنید، مصرف میشد.
عالیه
من قبلاً از بازی لذت می بردم اگرچه وقتی به یک نقطه خاص رسیدید اگر واحدهای جدید با پول واقعی نخرید ادامه دادن غیرممکن به نظر می رسد. لیگهای آنلاین بالا گرفتار بازیکنانی است که 20 یورو برای یک واحد جدید خرج میکنند و اکنون شکست دادن آنها توسط بازیکنان عادی غیرممکن است. سیستم طلا بسیار خراب است شما می توانید یک هفته را صرف پس انداز یک واحد کنید یا می توانید برای خرید به مغازه بروید. از نظر من این بازی شکسته و غم انگیز است زیرا فکر می کنم پتانسیل زیادی برای تبدیل شدن به یک بازی عالی دارد.
بازی کردن بسیار جالب بود اما برخی برای برنده شدن و تبلیغات پول می دهند. اما من این بازی را 2 سال پیش بازی کردم و هنوز هم همان احساس را دارم
بازی خیلی هیجان انگیزیه
خوب
باحال نبود. صفحه اول مجبور می شود تبلیغات هدفمندی را انتخاب کند که می گویند می توانید در تنظیمات از آن انصراف دهید. اگر انصراف دهید، از برنامه قفل می شوید و چیزی جز صفحه انتخاب کردن نمی بینید تا زمانی که به آنها اجازه دهید هر چیزی را که می خواهند ردیابی کنند و به هرکسی که می خواهند بفروشند.
من بازی را دوست دارم، فقط طرفدار "گاز" محدود نیستم و باید منتظر بمانم تا پر شود. پر کردن آن با ارز درون بازی گران است
این بازی با پتانسیلهای زیادی شروع میشود، اما در نقطهای با تنگنا قرار میگیرد که ادامه آن به یک چالش بیامان تبدیل میشود. (همچنین، یک تلاش روزانه برای جمع آوری 40 ستاره زمانی که در آن نقطه هستید به نظر می رسد یک ضربه به کشاله ران است.) بازی بدون تماشای هرزنامه تبلیغاتی عملا غیرممکن است. قبل از اینکه از سختی ناامید شوید، مدتی از این بازی لذت خواهید برد.
من آن را دوست دارم اما بدون انجام هیچ تراکنش کمی طول می کشد
بروز رسانی کردم دیگ نگرفت☹️☹️
بازی سخت برای کسب درآمد
این یک بازی سرگرم کننده برای حدود دو ساعت یا بیشتر است. سپس از نظر سختی به دیواری کاملاً غیرقابل نفوذ برخورد میکنید و تنها راه دور زدن آن، سنگزنی کابوسآمیز برای مقادیر ناچیز طلا برای ارتقاء واحدها یا بیرون ریختن پول نقد است. بازی به شدت نیاز به تعادل مجدد دارد. اگر آن را دریافت کرد، من از آن بسیار خوشحال خواهم شد، زیرا گرافیک آن جالب و یکپارچهسازی با سیستمعامل و نوستالژیک است و چه کسی بازی های زامبی را دوست ندارد؟ تا اون موقع 2 ستاره
گرافیک : 7 گیم پلی : 6 / برخی از سطوح به اندازه کافی آسان هستند ، برخی از سطوح متعادل نیستند و واقعاً دشوار است مگر اینکه آن شخصیت های گران قیمت و ارتقاء را بگیرید زیرا به دست آوردن سکه واقعاً سخت است ، من همیشه تبلیغات سکه ها را تماشا می کنم که واقعاً مفید نیستند 50 /100/150 افزایش با تماشای تبلیغات متوالی. قطعاً برای بازیکنانی مثل من که سرعت بالایی دارند، یک دستمزد برای برد است. ص برخی از سطوح واقعاً از شما می خواهند که از برخی علاقه مندان استفاده کنید، بنابراین تا زمانی که آن سطح را پاک نکنید، پیشرفتی نخواهید داشت.
Dead Ahead: Zombie Warfare حکمت عملی tgh
بازی خیلی خوبیه
حجمم حرمتون ، اصلا بالا نمیاد