Post by gaurijudraless on Feb 23, 2022 13:54:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic The Hedgehog 2 Classic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic The Hedgehog 2 Classic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ نقاط بی نهایت را کد می کند ▞▞▞
▞▞▞ Sonic The Hedgehog 2 Classic 2022 version ▞▞▞
این یک بازی عالی است، اما من دوست ندارم به روز رسانی حالت اشکال زدایی هر بار که در حالت اشکال زدایی قرار می گیرید، آن را متوقف می کند، من واقعا از آن متنفرم و همچنین آزار دهنده است.
خوب است اما من می خواهم Sonic 3 و Sonic & Knuckles و Sonic Adventure 1 & 2 برای موبایل
خیلی خوبه
من عاشق سونیک 2 هستم، اما این تکرار را به یک دلیل دوست ندارم: کنترل. رابط صفحه نمایش لمسی جایگزین d-pad و دکمه ها نیست. سطوح نیاز به دقت دارند، چیزی که دکمه های شبیه سازی شده روی صفحه لمسی نمی توانند ارائه دهند. شرم آور است، زیرا من جنبه های دیگر این نسخه از Sonic 2 را مانند حالت های جدید، اضافه شدن Knuckles به عنوان یک شخصیت قابل بازی، و اجرای مجدد محتوای بریده شده در نسخه سگا جنسیس را دوست دارم. امیدوارم این نسخه برای کنسول ها و رایانه های شخصی بیاید.
یادمه وقتی کوچیک بودم این نسخه رو بازی میکردم میخواستم برای روزهای خوب قدیم نصبش کنم. اساسا من بازی thr را بدون اینترنت بازی کردم و اکنون باید از اینترنت استفاده کنم؟ ناامیدی من بی اندازه است و روزم خراب است.
این سرگرم کننده است و برای نسخه موبایل یک بازی کنسول قدیمی عالی به نظر می رسد، اما کنترل ها برای این بازی در نظر گرفته نشده اند. مراحل خاصی نیاز به حرکت و پرش دقیق دارند و با این نسخه ها نمی توانید این کار را انجام دهید. من درگیر ناامیدی از کنترل ها هستم تا خوبی های بازی.
تا آخرین آپدیت کاملاً خوب کار می کرد، حتی روی یک گوشی جدید، دیگر نمی توانم این بازی را بازی کنم.
Sonic The Hedgehog 2 Classic Spillehall oewt
این بازی یک gg است به علاوه به هر نقطه بازرسی که می رسید با 50 حلقه و یک مرحله ویژه دریافت می کنید لطفا این بازی را انجام دهید دنیای خوبی بسازید
حالت اشکال زدایی اکنون بد است. اکنون هر بار که به حالت اشکال زدایی می روید، بازی را متوقف می کند. فکر می کردم با حذف تبلیغات مشکل حل می شود، اما نشد! در عوض، من به بیفایدهترین منوی مکثی که تا کنون داشتهام خوشامد میگویم. این واقعاً یک راه حل ساده است، فقط از bool استفاده کنید که میگوید آیا بازی خریداری شده است یا خیر، سپس گزینههای منو که تبلیغات هستند را مخفی کنید و در یک عبارت if(یا switch) چیزی را که بازی را متوقف میکند در حالت اشکالزدایی قرار میدهد. اگر کسی می خواهد مشکل مکث را برطرف کند، تنها کاری که می توانید انجام دهید این است که بازی را دزدان دریایی کنید
عالیه.این واقعیت که همه بازی های اصلی ماریو در پلی استور یا اپ استور نیستند اما سونیک دارای 3 بازی اصلی سونیک است.
من 3 ستاره گذاشتم چون این کلاسیک را دوست دارم اما شما حالت اشکال زدایی را با ادامه های زیاد جایگزین کردید و من می خواهم آن را برگردانم. قبلاً چیز مورد علاقه من در این بازی بود اما چرا آن را جایگزین کنید این یکی از محبوب ترین تخم مرغ های عید پاک در بازی های ویدیویی است. دوباره عوضش کن
Sonic The Hedgehog 2 Classic არკადული xdj
Sonic 2 طراحی سطح فوق العاده ای دارد و یکی از بهترین پلتفرمرهایی است که تا کنون ساخته شده است. اگرچه من عاشق بازی هستم و به آن پنج ستاره می دهم، اما شکایت هایی دارم. d-pad باید بیشتر شبیه سی دی صوتی باشد، زیرا نسخه فعلی بسیار بد است. مانند gemesis اصلی، مشکلاتی در شفافیت وجود دارد (مانند بوتهها در Emerald Hill و لولهها در کارخانه شیمیایی). چیزها شفاف نیستند، آنها فقط شبکه های عجیب و غریبی از پیکسل های رنگی هستند. همچنین کاراکترهای chaotix، Mighty و Ray را اضافه کنید.
بازی خوبی است اما کنترلر بلوتوث sega saturn دکمههای درستی کار نمیکند، معمولا a،b یا c باید به سونیک اجازه پرش بدهد، اما این کار را نمیکند. این به دکمههای x، y یا z نیاز دارد که برای کودک 3 ساله من که عاشق سونیک بازی است و او را از کنترلهایی که در مگا درایو من به آنها استفاده کرده گیج میکند، عالی نیست. کنترل سفارشی نیز برای اصلاح این موضوع تنظیم نشده است.لطفاً مرحله بعدی را راهنمایی کنید یا به روز رسانی را انجام دهید که این مشکل را حل می کند! سرعت موسیقی نیز افزایش یافته است که آن را با نرخ معمولی ترجیح می دهد.
من عاشق جوجه تیغی سریع صوتی و دم روباه پرتقالی پرنده هستم
Sonic 2 محبوب ترین بازی من است و وقتی سعی می کنم آن را بازی کنم، صفحه نمایش آنقدر بزرگ شده بود که نمی توانستم بازی کنم، نمی دانم به این دلیل است که من دارم با یک تلفن قدیمی بازی می کنم یا برنامه بد است (که این کار را انجام نمی دهد. 't) در هر صورت Fix-It
Sonic The Hedgehog 2 Classic آرکید avm
Sonic The Hedgehog 2 Classic Spillehall dji
سلام، این بازی بهترین بازی تاریخ است!!! اما ... با Sonic و Tails ... باید Tails را تعمیر کنید. او گاهی اوقات با سونیک پرواز نمی کند ... و آزار دهنده است ... آن را برطرف کنید و حتی بیشتر آنها را دوست دارم! ❤
کاملا وحشتناک! هر بار که میروم آن را جابهجا میکنم، بازی را متوقف میکند و یک تبلیغ جدید شروع میشود. بعد از اینکه به معنای واقعی کلمه به جایی نرسیدید و مجبور شدید 9 تبلیغ را حذف نصب کنید.
خوب، بازی خوب است، اما در حالی که من در حال بازی کردن (روی کامپیوتر) بودم، بازی از کار می افتاد، پس لطفا سعی کنید آن را برطرف کنید.
من معمولاً فقط برای دم بازی می کنم زیرا او خیلی بامزه است، می دانید؟ اما این یک بازی واقعا سریع است. اگرچه من دو چیز برای پرسیدن از سگا دارم. 1: سپر حباب چیست و 2: چرا ممکن است دم ها حباب هوا را بگیرند. به غیر از این من عاشق بازی هستم و ای کاش بیشتر بود. بچه ها میشه سونیک 3 رو اضافه کنید؟ فقط یک پیشنهاد.
علی
من عاشق بازی های صوتی هستم.. و این شگفت انگیزترین بازی از همه است. اما بهتر است یک گزینه بازی آفلاین وجود داشته باشد لطفاً آن را اضافه کنید. در غیر این صورت کاملاً توصیه می شود. 😊
Sonic the Hedgehog 2 احتمالاً بهترین در کل سری است. مناطق، باس ها، مراحل ویژه، قدرت ها، هیچ چیز در مورد Sonic 2 بد نیست! این تقریباً به خوبی دنیای Super Mario است!
بازی عالی. این آسان تر از بازی اول است، اما چالش برانگیز است.
با گوشی های جدید کار نمیکنه مدام دراز میشود و بزرگنمایی میشود. پس از رفع این مشکل، نظر من تغییر خواهد کرد.
بازی لود نمی شود نمی توانم از ابتدای نصب عبور کنم
بازی نیاز به وای فای دارد و برخی از ما وای فای نداریم
بازی خوب است و استفاده از کنترل ها آسان است، اما تبلیغات بیش از حد است.
بازی خوبه ولی وقتی میخوام وارد بازی بشم صفحه از سفید به صفحه سگا میزنه و وقتی سطحی رو کامل میکنم یه تبلیغ میاد و دوباره برمیگردم به مربع 1😡👎👎👎👎👎👎 👎👎
سگا لطفا حالت اشکال زدایی را آسان تر کنید! پیدا کردنش خیلی سخته!
این بازی با لوگوی سگا از صفحه شروع بارگیری نمی شود، بنابراین من حتی چیزی برای بازی ندارم! بازی سگاتو درست کن میدونم خوبه!
گرافیک HD عالی به نظر می رسد. کنترل های خوب تنها مشکل من این است که بسیار پرگل است. بازی با سرعت های مختلف اجرا می شود و من آن را در دستگاه های مختلف بازی کرده ام. گاهی اوقات آن را غیر قابل پخش می کند.
من آن را دوست دارم زیرا بسیار سرگرم کننده و بسیار آسان است، اما در بخش 2 کارخانه شیمیایی برای من کمی سخت است!
The Secret Order 2: Masked Intent Avontuur qrw
میدانید که من به این پنج امتیاز میدهم، زیرا یک بازی سرگرمکننده و بسیار جالب است، مطمئناً ممکن است اشکالات و تبلیغات آزاردهندهای وجود داشته باشد، اما من اهمیتی نمیدهم، هنوز هم بسیار سرگرمکننده است. عاشق این بازی 🎮 ❤
خیلی خوب .... اما در زمینه مسائل گرافیکی پاپ پس زمینه وجود دارد. کنترل ها شل تر از آن چیزی هستند که من می خواهم. مراحل حلقه جایزه زیباتر هستند اما کنترل ها در آن مراحل بسیار حساس هستند. شکست دادن نسخه retroarch genesis plus gx emulator که دقیقاً شبیه نسخه اصلی است دشوار است.
منظورم این است که اشتباه نکنید، داشتن نوستالژی خالص در جیب من عالی است، اما من تا سطح اقیانوس نفت هستم و هر بار که کشته می شوم، کل بازی یخ می زند و به پایان می رسد و سپس باید دوباره آن را شروع کنم. .. به طور جدی؟